lovacskaa@gmail.com----- tel: 0040727897032

2008-03-14

ROLL OVER BOLYAI

Az utolsó kép egy 360 fokos panoráma , forgatható az egérrel.













3 megjegyzés:

Névtelen írta...

tetszik az 5let a Bolyai utcával. Bár érteni vélem a kapcsolatot a csajok és az utca között (gondolom Tutun kapcsán), de sajnos ez a fotókból nem derülki expliciten. (A képeknek önmagukért kellene beszélniük.) Valahogy nem talál oda.
A macsek nagyon jó, végre egy kis photoshop trükk! ;) A bokrétás fényképpel meg az a bajom, hogy túl magasan van, beleér az épületek és gépek szinességébe. Talán ha legugoltál volna, jobban kijönne a kontaszt. De ez az 5let is tetszik.
Egyelőre ennyi.. :)
egérke

Zsolt Fekete írta...

Köszönöm az észrevételeid.
Ha lesz időm, megpróbálom elmondani miről van szó.
Az utolsó bejegyzésem kapcsán ejtett megjegyzéseden kívül a fénnyel kapcsolatban, észrevételeid, tipikusan hobbyfotósra vallanak („ jó ötlet”, „végre kicsi photoshop trükk”, „ le kellett volna guggolnod”, „ a képeknek önmagukért kellene beszélniük” „kontaszt”. Ez a szó szinte mágikus a laikusoknál, és kötelezően rosszul ejtik vagy írják.)
A macsek meg nem photoshop, ott volt, megjelent és nagyon nézett, akár a lányok.

Névtelen írta...

"Ez a szó szinte mágikus a laikusoknál, és kötelezően rosszul ejtik vagy írják."

Ejnye bejnye, a helyesiráson nem kellene fennakadni,hiszen a fotó a lényeg itt,nem egy siettség miatt elmaradt betű. Erre szokták mondani,hogy "a fotós szem"...? :P

Hogy mitől hobbifotós vagy profi valaki jó kis téma,de ez a blog RÓLAD szól és nem a fogalmakat hivatott tisztázni. Értelek, Lovacska, és megértelek... :)
Igen, ez egy laikus kritika volt - nem is kell komolyan venned - csak gondoltam hozzászólok.

A macskával kapcs félreértettél: nem azt akartam sugallni,hogy te tetted be,hanem hogy a környezetéből kivetted a szineket,nincs meg az a barnás sáros szitónus és nagyon jól kiemelődik a sárgás szin, erre gondoltam. De lehet hogy exponálás kérdése. Ha nincs benne photoshop az annál jobb!!! :)

gratula, egérke

Rendszeres olvasók